in

OD 1. PROSINCA: Novogodišnja lutrija za pomoć Društvu invalida Poreč

Advent Poreč (Foto: Manuel Paljuh)

Društvo invalida Poreč i ove godine organizira Novogodišnju lutriju. Prihod od prodaje srećki namijenjen je aktivnostima ovog društva, prije svega Mobilnom timu koji pomaže svojim članovima – osobama s najtežim stupnjem invaliditeta.

-Pozivamo sve građane da kupnjom srećke omoguće još bolju podršku članovima Društva s najtežim stupnjem invaliditeta ali također i da osvoje brojene vrijedne nagrade, pozvali su iz ove udruge.

Ove godine kupnjom srećke moguće je osvojiti jednu od  30  vrijednih nagrada.

PRva nagrada donijet će sretnom dobitniku 10.000 kuna. Za ovu novčanu nagradu, kao i sve ostale nagrade, Društvo invalida zahvaljuje brojnim sponzorima koji su osigurali sredstva za te namjene.

Prodaja srećki bit će organizirana od 1. do 30. prosinca u sjedištu Društva invalida, Vukovarska 9, u vremenu od 9 do 13 sati, zatim na štandu ovog društva na porečkom Adventu, u frizerskim salonima Astor, Mirakul i Miky, te putem brojnih volontera Društva invalida.

-Pozivamo sve građane na svečano izvlačenje Novogodišnje lutrije Društva invalida uz bogat zabavni program, za koji će se pobrinuti i ove godine Tu i tamo bend u ponedjeljak, 30. proinca u 19 sati na Adventu u Parku Matije Gupca, poručili su iz ove udruge.

Epilog porečke dobrotvorne akcije: Za obitelji Bašić i Tamburin prikupljeno ogromnih 183.400 kuna!

TAR: List InformaTorre objavit će fotografije novorođenih beba – poziv roditeljima