in

Dani otvorenih vrata nove ACI MARINE ROVINJ – Do 27. travnja besplatan dnevni vez za sve!

Uprava ACI-ja od danas pa do subote, 27. travnja, organizira Dane otvorenih vrata svoje najnovije i najmodernije luksuzne ACI MARINE ROVINJ kako bi zajedno s građanima obilježili početak njenog rada.

Stoga ACI u Rovinju u tom periodu nudi BESPLATAN DNEVNI VEZ ZA SVE GOSTE!
Pravo na besplatan dnevni vez tijekom Dana otvorenih vrata može se iskoristiti rezervacijom na e-mail adresu: m.rovinj@aci-club.hr

Nova ACI marina Rovinj najveća je investicija u povijesti ACI-ja, a i jedna od najvećih u nautičkom turizmu u Hrvatskoj, u koju je uloženo više od 150 milijuna kuna. Ukratko se može opisati u 4 riječi: ljepota, luksuz, inovativna rješenja i sigurnost. Rekonstrukcija je započela u travnju 2017. godine, a u marini izgrađenoj davne 1984. godine ostali su nepromijenjeni samo koncesijom određeni gabariti, dok je sve ostalo izgrađeno iznova. Vizualni identitet kompletno je izmijenjen, a koncept marine predstavlja suštinski iskorak u standardima nautičkog turizma, ponudi marine i usluzi nautičarima: prožet je ekskluzivnošću u svakome detalju, što s obzirom na zavidan turistički uzlet Rovinja posljednjih desetak godina taj grad zahtijeva i zaslužuje, objavio je ACI na svojim stranicama.

Marinu čine dva lučka bazena – jedan za plovila u tranzitu, a drugi za plovila na godišnjem vezu, ukupno 196 vezova za prosječnu duljinu plovila od 17 metara, uz mogućnost smještaja na godišnji vez plovila do 35 metara dužine i plovila u tranzitu znatno veće duljine.

Marina je, kao druga u Hrvatskoj, kategorizirana s visokih pet sidara koja klijentima jamče ispunjavanje najviše razine kvalitete u pogledu niza posebnih uvjeta i visokih standarda opremljenosti i izgleda prostora u kojima se djelatnost obavlja, načina na koji se usluge pružaju, sadržaja koji marina nudi te u konačnici i u pogledu primjene načela zaštite okoliša u svakodnevnom poslovanju.

Marina raspolaže s 1.400 četvornih metara komercijalnih prostora, a posebna briga vođena je da se u njima uvede interesantna ponuda usluga na visokoj razini: ugostiteljskih sadržaja, restorana i caffe – lounge bara, trgovina mješovitom robom, wellness, trgovine svjetski poznatih robnih marki, predstavništva renomiranih prodajnih zastupnika luksuznih jahti, čarter agencije, servisni centar za plovila i drugo.

Klijentima će biti na raspolaganju i 100 parkirnih mjesta u garaži te 50 u samoj marini. Marina je opremljena Wi Fi sustavom najnovije generacije, a luksuznim plovilima sigurnost daje i najmoderniji sustav video nadzora te kontrole pristupa.

Dizajnom, tehnološkim rješenjima koja su implementirana te visokom razinom nautičke usluge, nova ACI marina idealno se uklapa u Rovinj i novouređenu zonu Monte Mulini, zaključuju iz ACI-ja.

parenzana

Rekreativna PARENZANA za bicikliste i hodače u nedjelju – start i cilj u jami Baredine

Sa sastanka Stožera civilne zaštite: Poreština je SPREMNA za protupožarnu sezonu