in

Sa sastanka Stožera civilne zaštite: Poreština je SPREMNA za protupožarnu sezonu

Ilustracija/Foto Vatrogasci Poreč
Sa sastanka/Foto Grad Poreč

U organizaciji Grada i Stožera civilne zaštite Grada Poreča danas je u gradskoj upravi proširena sjednica pod predsjedanjem načelnika Stožera Denisa Matoševića, a vezano za pripremu protupožarne sezone na Poreštini.

Prisutne je pozdravio i sudjelovao u radnom dijelu sastanka i gradonačelnik Loris Peršurić, objavljeno je iz gradske uprave.

Denis Matošević je i kao područni vatrogasni zapovjednik upoznao sve prisutne o prošlogodišnjoj sezoni, a s njim u suradnji voditelj službe za zaštitu i spašavanje Vatrogasne zajednice Istarske županije Denis Stipanov podnio izvješće o poduzetim mjerama za protupožarnu sezonu 2019. godinu. Također je razmatran i plan rada u pripremi protupožarne sezone, a predloženo je donošenje Plana operativne provedbe programa aktivnosti.

U radu su aktivno sudjelovali predstavnici Šumarije Poreč Zoran Brščić i Policijske postaje Poreč Krunoslav Marin, odnosno Gradskog društva Crvenog križa Poreč Vesna Janko Finderle te iznijeli svoje aktivnosti u sklopu pripreme za protupožarnu sezonu 2019.

Zaključeno je da su na našem području, u dosadašnjoj fazi, pripreme za protupožarnu sezonu 2019. izvršene pravodobno.  

Dani otvorenih vrata nove ACI MARINE ROVINJ – Do 27. travnja besplatan dnevni vez za sve!

UMAG: Mladi par zatečen u provali u Gornjem Picudu