in

Grad Poreč na natječaju za udruge iz područja poljoprivrede osigurao 250 tisuća kuna

Ilustracija

Temeljem Odluke o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz proračuna Grada Poreča za 2020. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede Upravni odjel za opću upravu i gospodarstvo raspisao je javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede. Ukupno je na raspolaganju 250 tisuća kuna, pri čemu se za pojedini projekt može dobiti najmanje 20 tisuća, a najviše 140 tisuća kuna.

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule. Javni natječaj objavljen je danas, 27. siječnja, a rok za podnošenje prijava traje do 27. veljače.

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada www.porec.hr i Zaklade (www.civilnodrustvo-istra.hr).

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj omotnici preporučenom poštom na adresu: Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predaju u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati), s napomenom „Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva Grada Poreča za 2020. godinu – NE OTVARAJ“.

Marčana dobila prvi suvenir – GUC

Učenici porečke SŠ Mate Balote osvojili nagradu na HUP-ovom natječaju PODUZETNICI BUDUĆNOSTI