in

Infobip uvršten među deset najinovativnijih kompanija na svijetu

Silvio Kutić/Infobip

Infobip je proglašen najboljim pružateljem A2P (application-to-service) SMS usluga na svijetu, prema ocjenama 353 telekom operatora diljem svijeta i 315 vodećih svjetskih kompanija u godišnjem izvještaju ROCCO. Četvrta je to godina za redom u kojoj Infobip osvaja prvo mjesto prema ocjenama mobilnih operatora i druga godina za redom prema ocjenama vodećih svjetskih kompanija iz različitih industrijskih sektora.

Također, Infobip je uvršten i među top deset najinovativnijih kompanija na svijetu, prema Top 10 ROCCO Innovators reportu, izvještaju koji proučava percepciju i ocjene mobilnih operatora o inovativnosti dobavljača na tržištu roaminga, razmjene poruka i povezivosti.

Roaming Consulting Company od 2012. provodi neovisna ispitivanja tržišta pružatelja usluga mobilnim operatorima, mrežne opreme, povezivosti, poslovnih modela i kvalitete usluge. Izvještaj ROCCO smatra se jednim od najvažnijih pokazatelja vrhunskih pružatelja usluga na globalnom telekomunikacijskom tržištu, zbog jedinstvene metodologije koja osigurava transparentnost i relevantnost podataka.

“Iz godine u godinu nastojimo svojim partnerima i klijentima pružiti ono najbolje u tehnologiji mobilne komunikacije i pritom njegovati ekosustav koji je koristan svim dionicima. Ovi rezultati nas ohrabruju da i dalje idemo prema naprijed i inoviramo, a sve kako bismo donijeli najbolja rješenja mobilnim operatorima i tvrtkama diljem svijeta. To je i dokaz naših napora da postanemo centar izvrsnosti inženjerstva te ovim putem zahvaljujemo svim našim zaposlenicima na velikom doprinosu”, izjavio je Silvio Kutić, izvršni direktor Infobipa, koji je u ovogodišnjem izvještaju ROCCO 100 uvršten među 25 najutjecajnijih ljudi u području roaminga i povezivosti.

U ROCCO istraživanju sudjeluju vodeći svjetski operatori i kompanije koji pružatelje usluga ocjenjuju u više od 35 kategorija. Između ostalog, ocjenjuju se izvrsnost proizvoda i usluga, kvaliteta usluge, tehnika, stručnost, vrijednost za novac, kvaliteta službe za korisnike, pouzdanost i transparentnost kompanije. Na ocjenu utječu i drugi pokazatelji kao što su inovativnost kompanije, orijentiranost na potrebe korisnika, globalni doseg te kvaliteta lokalnog znanja i stručnosti.

Izvor Privredni.hr

Foto Infobip

Posjetite Žminj, otkrijte priču o kralju i kraljevstvu

IDEJA ZA IZLET – Špilja u Limskom kanalu u kojoj je čak i zloglasni gusar Henry Morgan pronašao zaklon