in

KAŠTELIR: Mijenja se Program raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem – Pozivaju se građani na uvid

Kaštelirski dio doline Mirne

Općina Kaštelir-Labinci organizira javni uvid u prijedlog izmjena i dopuna Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na svom području.

Program je ispravljen i dopunjen na temelju očitovanja Ministarstva poljoprivrede te će nakon odlučivanja o prigovorima na Općinskom vijeću donijeti izmjene i dopune Programa i dostaviti Ministarstvu na suglasnost i županiji na mišljenje.

Uvid u prijedlog Programa, s popratnom dokumentacijom može se obaviti do 31. ožujka radnim danom od 9 do 14:30 sati u općinskoj upravi. 

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na prijedlog Programa najkasnije do isteka roka javnog uvida (31. ožujka 2021. godine). O svim prigovorima odlučit će Općinsko vijeće. Prigovori na prijedlog izmjena i dopuna Programa moraju biti napisani čitko, uz navođenje imena, prezimena i adrese podnositelja te se dostavljaju u Općinu Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica ili poštom, zaključno s 31.03.2021. godine.

Pogledajte više na Vijesti – Kaštelir Labinci (kastelir-labinci.hr)

Inače, prijedlog izmjena i dopuna ovog programa nalazi se na javnom savjetovanju i građani mogu dati svoje mišljenje i uputiti prijedloge na e-mail adresu: opckas-lab@pu.t-com.hr

Nakon vikenda u Istri jedan novozaraženi, gotovo 18.000 cijepljenih

Porečanke pokazale puno volje, ali to nije bilo dovoljno Splićanki