in

Porečanke pokazale puno volje, ali to nije bilo dovoljno Splićanki

Mlađe  igračice OK Poreč dobile priliku na gostovanju u Splitu

Odbojkašice Poreča su u subotu gostovale u Splitu kod ekipe OK Brda. Bez prvog libera Scorije i bez Verhas,  priliku za stjecanje prvoligaškog iskustva ponovo su dobile Načinović na mjestu libera, Poropat i Brajković na mjestu primača, te Burilo i Hrvatin.

I ovaj je put razlika u kvaliteti bila očita. Ipak, zahvaljujući borbenosti Porečanke su u 1. setu osvojile 18 poena. Drugi je set pokazao nemoć porečkih odbojkašica, uz dosta početničkih i forsiranih grešaka na servisu. Treći su set Porečanke povele 4:0, ali najviše zahvaljujući svojim greškama omogućile su domaćim odbojkašicama vraćanje u igru i preuzimanje inicijative. Svojim igračicama čestitam na volji, zalaganju i karakteru koji su pokazale i ovoga puta. Koliko god je teško ovo je prilika da ove mlade igračice dobiju priliku i pokažu svoj potencijal i skupljaju prvoligaško iskustvo koje im nedostaje, kaže trener Dragan Salapura.

Za Ok Poreč su nastupale: Lea Banko, Deni Brajković, Leana Burilo, Doris Curać, Antonija Hrvatin, Nika Kalčić, Ana Katalina, Tea Načinović, Helena Plazanić, Ema Poropat, Tea Purini, Mateja Vekić. Trener: Dragan Salapura

(OK Poreč)

KAŠTELIR: Mijenja se Program raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem – Pozivaju se građani na uvid

POREČ: Uređuju se zelene gradske površine