in

Mjesec poduzetništva u POREČU – Prezentacija i panel rasprava Od prototipa do finalnog proizvoda

Torpedo - Foto Grad Poreč

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u četvrtak 26. listopada 2023. u Velikoj vijećnici Grada Poreča (Obala m. Tita 5) s početkom u 12 sati održat će se prezentacija i panel rasprava Od prototipa do finalnog proizvoda. Poduzetnici Poreča imaju priliku dobiti vaučere za besplatno korištenje moderne industrijske opreme iz domene 3D modeliranja, 3D skeniranja i 3D printanja u Proizvodnom parku Torpedo u Rijeci. Ovo je prva takva usluga u Istri da porečki poduzetnici mogu besplatno raditi prototipove proizvoda, čime se želi dodatno potaknuti i podržati proizvodnju u Poreču.

O kakvoj je točno usluzi riječ, kako se i gdje mogu javiti za dobivanje vaučera, moći će se doznati na prezentaciji koju će održati predstavnici Grada Poreča i Riječke razvojne agencije Porin d.o.o. Tom prilikom će se održati i panel rasprava u kojoj će kao panelisti sudjelovati poduzetnici koji se bave proizvodnom djelatnošću.

Sudjelovanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na email adresu: gospodarstvo@porec.hr najkasnije do srijede 25. listopada do 12 sati.

Navedena prezentacija i panel rasprava je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Žbandaj - Foto Grad Poreč

Uređuju se dječja igrališta u Žbandaju i Stanciji Bečić, novosti i u naseljima Červar-Porat i Gulići

poreč

POREČ: U petak navečer grunule dvije eksplozije u gradu. Evo što kaže policija