in

Mjesec poduzetništva u POREČU – Prezentacija potpora za ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju i preradu

Kristina Radolović

Vlasnik ste poljoprivrednog gospodarstva ili to tek namjeravate postati, zanima Vas što nam donosi nova financijska perspektiva za razdoblje 2023.- 2027? Predstavit ćemo neke od najzanimljivijih intervencija kao što su:

• Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju
• Potpora za ulaganja u preradu polj. proizvoda
• Uspostava mladih poljoprivrednika
• Osiguranje poljoprivredne proizvodnje
• Potpora malim poljoprivrednicima
• Razvoj poslovanja u ruralnim područjima

Uz navedeno bit će predstavljena i usluga virtualne asistencije za poljoprivredna gospodarstva koja je osmišljena s ciljem da poljoprivrednim gospodarstvima olakša upravljanje njihovim poslovanjem.
Riječ je o prezentaciji koja će se, okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, održati u utorak 31. listopada 2023. u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 12.00 sati. Prezentaciju će održati Kristina Radolović iz MPN digital consulting, poduzetnica koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi EU projekata u javnom i privatnom sektoru. U posljednjih nekoliko godina specijalizirala se za savjetovanje poljoprivrednih gospodarstava i pronalaženje optimalnih rješenja za financiranje projektnih ideja u skladu sa preferencijama i mogućnostima klijenata.

Prezentacija je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na email adresu: gospodarstvo@porec.hr  do ponedjeljka 30. listopada do 12.00 sati.

Navedena prezentacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, priopćeno je iz Grada Poreča.

HOROR U POREČU: Građevinska dizalica srušila se na stambene zgrade – Materijalna šteta ogromna, srećom bez žrtava

Foto di Steven Helmis da Pixabay dimnjačar

Poreč – Donosimo plan rada dimnjačarske službe za sezonu grijanja koja je pred nama