in

Mjesec poduzetništva u Poreču – Prijavite se na edukaciju „Inovativnost u poduzetništvu – odgovor na gospodarsku krizu“

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu 14. listopada 2020. s početkom u 16.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju, održat će se besplatna edukacija na temu „Inovativnost u poduzetništvu – odgovor na gospodarsku krizu“ koju će voditi Sanela Dropulić, direktorica Centra poduzetnica.

Kao stručnjakinja za tržišne komunikacije s više od 20 godine radnog iskustva na domaćem i inozemnom tržištu, iskusila je rad, posebice na menadžerskim i rukovodećim pozicijama u gotovo svim poslovnim sustavima, od malih, obrtničkih i poduzetničkih poslovnih okruženja, preko multinacionalnih kompanija i velikih javnih poduzeća, do javnih i državnih institucija i na koncu svog vlastitog, uspješnog poduzetništva.

Edukacija je dio drugog obrazovnog ciklusa Poduzetničke akademija, u prvom redu, namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Grada Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati.

Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se prijavu putem sljedećeg e-maila: info@poduzetnica.hr.

Planirano trajanje edukacije je do 18.00 sati. Edukacija će se održati uiz sve epidemiološke mjere.

Ova je edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2020. koju već treću godinu za redom organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva.

U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Predstavnici Grada Poreča i općina Poreštine raspravljali o zajedničkim projektima

Predstavnici Grada Poreča i općina Poreštine raspravljali o zajedničkim projektima

Vodnjanski IT div INFOBIP gradi velebni kampus u Sv. Klari vrijedan 120 milijuna kuna

Vodnjanski Infobip: “Za burzu u New Yorku bit ćemo spremni 2023.”