in

OTVOREN NOVI ŠOPING CENTAR GALERIJA POREČ: Kupce do nedjelje čekaju brojne akcije, popusti i bogat zabavni program za sve generacije

Foto Jelena Prekalj
Poreč je dobio moderan najveći šoping centar

Šareni baloni, brojne novootvorene i lijepo uređene trgovine s raznim popustima i akcijama dočekale su jutros Porečane i turiste u najvećem šoping centru – Galeriji Poreč – koji je i službeno počeo s radom. Mjesecima se iščekivao ovaj događaj, a dokaz su brojni zantiželjni posjetitelji koji su u velikom broju pohrlili jutros pogledati novootvorene trgovine, od kojih su većina prvi put otvorila svoja vrata u Poreču. Bogat program s popustima, radionicama, zabavom za djecu, kolom sreće i drugim pogodnostima kupce čeka sve do nedjeje, 30. lipnja. K tome, u čast otvorenju svirala je jutros i Limena glazba iz Sv. Lovreča, čime je i službeno šoping centar otvoren za kupce.

Investitor i vlasnik Galerije Poreč hrvatsko je trgovačko društvo koje djeluje u sklopu austrijske Grupacije MID – Mid Bau Nekretnine. Kako bi se zahvalili zajednici, projektno društvo u sklopu Mid Baua – AM PS Delta Nekretnine – u čast otvorenju doniralo je 5.000 kuna porečkoj podružnici Udruge slijepih Istarske županije i još 15.000 kuna Fondu za izvrsnost u sportu Grada Poreča.

Valja naglasiti da će ovaj najveći trgovački centar u Poreču olakšati svakodnevicu i zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Naime, na jednom mjestu mogu se pronaći odjeća, obuća, nakit i drugi modni detalji zbog čega se nekad moralo na put, i daleko izvan Istre, a k tome kupce dočekuje i veliko parkiralište.

Brendovi kao C&A, Deichmann, Galileo, Hervis, New Yorker, Müller, CCC, TO Sebastijan, Pepco, Tedi i Bipa bit će svi na jednom mjestu u Galeriji Poreč. Kupci se mogu okrijepiti u Leggiero baru te obaviti i neke druge poslove u Tisku ili Western Unionu.

Galerija Poreč prostire se na više od 8.300 četvornih metara maloprodajne površine. Novi centar okrenut je obitelji i modno osviještenim individualcima koji žele da njihov posjet trgovinama bude brz i ugodan te lako dostupan. Prozračna i ugodna arhitektura novog centra omogućuje brz i ugodan šoping.

Galerija Poreč obogaćuje trgovačku ponudu velikog turističkog grada kakav je Poreč, ali i čitave okolice. Uz stotinjak novozaposlenih djelatnika, dobrobiti za cijelu Istru su višestruke.

Povodom otvorenja četiri će dana nuditi brojne aktivnosti za sve generacije: raznim dječjim radionicama, potrazi za blagom, zabavi uz mađioničara i Porečki cirkus. Svakoga dana vrtit će se i kolo sreće za sve one koji se okušaju u igri te prigodna darivanja najsretnijih kupaca.

Inače, Mid Bau Nekretnine je tvrtka među najbrže rastućima na hrvatskom tržištu, a u svom portfelju imaju već brojne realizirane projekte među kojima su najpoznatiji Garden Mall u Zagrebu (prodano), TC Koprivnica (prodano), STC Osijek (prodano), STC Sisak (prodano), STC Valpovo (prodano), Pula City Mall te STC Umag.

Puno više informacija s programom događanja i svim popustima može se pronaći na web stranici http://galerijaporec.hr ili na Facebook profilu @galerijaporec . 

Foto Jelena Prekalj

VRHUNSKI JAZZ U VIŽINADI: Svjetski poznati pijanist Yasuto Ohare 28. lipnja nastupa na Battistellinoj šterni

Gradonačelnik Poreča uputio apel i kritiku konzervatorima: Umjesto da je ILEGALNI BANKOMAT uklonjen, on nesmetano radi: “Pred njega postavit ćemo višejezični pano da nema dozvolu”