in

Nove pogodnosti za obrtnike Poreštine

Foto Udruženje obrtnika Poreč

Jučer je u prostorijama Udruženja održana 1. sjednica Upravnog odbora UO Poreč. Dnevni je red obuhvaćao ove točke: 1. Informacija o radu Udruženja obrtnika Poreč i aktivnosti tijekom ljeta,2. Informacija o izborima u Obrtničkoj komori Istarske županije i HOK-u, 3. Odluka o sufinanciranju odlaska ribara na Susrete ribara, u Bolu, 34. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a u Dubrovniku,4. Razmatranje ponude o suradnji s Gas Oil-om, 5. Donošenje odluke o donaciji Društvu invalida Poreč,6. Razno.

Usvojene su prve odluke koje će obradovati naše obrtnike, ali i širu zajednicu. UO Poreč će potpisati sporazum s Gas Oilom o popustima na gorivo, trgovačku robu i usluge za obrtnike članove našeg udruženja, a donirati ćemo poklon pakete od naših obrtnika za Novogodišnju lutriju Društava invalida Poreč.

Dio prihoda od lutrije bit će namijenjen za mobilni tim za pomoć invalidima u njihovim domovima. Predsjednica Valencia Klarić izvijestila je prisutne o stanju u obrtništvu i aktivnostima koje je Udruženje provodilo tijekom ljeta. U odnosu na prethodnu godinu, broj obrtnika Poreštine se povećao na 1704 obrta, objavilo je Udruženje obrtnika Poreč.

Foto Odvodnja Poreč - Gradi se kanalizacija u naselju Molindrio

POREČ: Počela gradnja kanalizacije u Molindriju

Valentina Milohanić - Foto OŠ Tar-Vabriga

TAR ima jednu od najboljih hvatskih učiteljica – Valentinu Milohanić