in

TAR ima jednu od najboljih hvatskih učiteljica – Valentinu Milohanić

Valentina Milohanić - Foto OŠ Tar-Vabriga

Dana 5. listopada obilježava se Svjetski dan učitelja. U Zagrebu je tim povodom održana svečanost za 513 odgojno-obrazovnih djelatnika koje je nagradilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja prema Pravilniku o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima. 

Učiteljica Valentina Milohanić iz Onovne škole Tar-Vabriga nagrađena je ove godine za objavljivanje nastavnih materijala i digitalnih obrazovnih sadržaja na Edutoriju, objavljivanje primjera primjene dobre prakse i inovativnih metoda poučavanja objavljenih na Edutoriju i školskim mrežnim stranicama, objavljivanje stručnih članaka u tiskanim i online publikacijama u Republici Hrvatskoj, sudjelovanje u međunarodnim eTwinning projektima, održana predavanja na županijskoj i državnoj razini, mentorstvo na međunarodnom natjecanju te uređivanje školske mrežne stranice.

-Čestitamo učiteljici Valentini i ponosni smo što je učiteljica u našoj školi, poručuju iz tarke škole. A mi se pridružujemo čestitkama!

Foto Udruženje obrtnika Poreč

Nove pogodnosti za obrtnike Poreštine

Poziv na humanitarnu akciju u ČERVAR-PORTU: Građani za građane i Higlandersi skupljaju donacije za 17 obitelji