in

Obnavlja se bivša uprava Riviere – ondje će biti cijeli Valamarov sektor za ljudske resurse

Foto: Tanja Kocijančić

Porečka hotelijerska tvrtka Valamar Riviera ponovno obnavlja svoju nekadašnju zgradu uprave, smještenu pored Robne kuće, ali ovoga puta u cijelosti. Radovi se odvijaju od prošlog mjeseca, a trebaju biti gotovi u lipnju. Kako saznajemo iz Valamara, u njoj će se smjestiti cijeli sektor za ljudske potencijale, te stanovi na višim katovima. Valamar tu je zgradu nazvao ValamArtist.

Na upit službi za odnose s javnošću ove kompanije dobili smo odgovor da će se cijeli proces zapošljavanja u destinaciji Poreč moći obaviti na samo jednom mjestu.

-Prijava, razgovor za posao, potpisivanje ugovora o radu, preuzimanje radne odjeće – sve će se to obavljati na jednom mjestu. Novi ValamArtist centar Poreč mjesto je gdje će svi zaposlenici moći dobiti sve potrebne informacije o procesu zapošljavanja i informacije povezane s radnim odnosom, a kandidati se mogu prijaviti za posao.

ValamArtist centar je trenutno u fazi dodatnog uređenja i svi radovi teku prema planu te ćemo naše zaposlenike početkom lipnja dočekivati u preuređenom centru. U zgradi će se nalaziti uredi Sektora ljudskih potencijala i nekoliko stambenih jedinica na višim katovima, piše u njihovom odgovoru.

Dodaju da će se otvaranjem ValamArtist centra izmijeniti proces zapošljavanja u Poreču, ali i ujednačiti proces zapošljavanja na nivou svih destinacija u kojima posluje Valamar Riviera, što će pridonijeti boljoj i jasnijoj komunikaciji sa zaposlenicima i poboljšanju usluge.

-Kandidati će se uvijek moći obratiti kolegama u Uredu zapošljavanja Sektora ljudskih potencijala na drugom katu ValamArtist centra Poreč u ulici Rade Končara 1A za razgovor za posao ili kako bi saznali više informacija o otvorenim pozicijama.

Svi djelatnici koji se zapošljavaju u destinaciji Poreč svoj ugovor o radu potpisivat će u ValamArtist centru umjesto u objektima.  Zaposlenici će od sada najkasnije jedan dan prije početka rada dolaziti u Ured zapošljavanja s potrebnim dokumentima za zapošljavanje gdje po predaji dokumentacije potpisuju ugovor o radu. Oni kojima je za rad potrebna uniforma, zaputit će se zatim u Banku radne odjeće koja se također nalazi u ValamArtist centru Poreč na 1. katu. Nakon preuzimanje radne odjeće, zaposlenici koji dolaze iz drugih dijelova Hrvatske, upućuju se na smještaj, pojasnili su nam iz Valamara.

Foto: Tanja Kocijančić

KAŠTELIR: Ulice u Labincima asfaltiraju se novcem EU-a – sve mora biti gotovo do kraja ožujka

U Poreču otvoren 34. Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam – PROMOHOTEL JE PRAVO MJESTO ZA SKLAPANJE POSLOVA