in

Počela Poduzetnička akademija za žene

Jučer je u Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju održana prva besplatna edukacija Poduzetničke akademije za žene pod nazivom  ˝Ja (ne) mogu biti poduzetnik˝. Predavanje je održala Sanela Dropulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba, a tema je privukla 15-ak polaznica. Koje su prednosti poduzetništva?  Kako i zašto se odlučiti za vlastiti posao? Koja je formula poduzetničkog uspjeha? Koje osobine posjeduje uspješan poduzetnik odnosno poduzetnica? Samo su neka od pitanja na koja su polaznice dobile odgovor, priopćeno je danas iz Grada Poreča.

Poduzetnička je akademija, u prvom redu, namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati.

Ovo je prva od pet edukacija u ciklusu Poduzetničke akademije koje će se tijekom godine održati u Poreču, a sljedeća je na rasporedu već 7. svibnja.

Edukacije Grad provodi u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba, a u sklopu projekta “Grad – prijatelj ženskog poduzetništva”.

ODLUKA VLADE: Izbori za predstavnike nacionalnih manjina 5. svibnja

Sutra starta DANCE FEST 2019. – među 2.000 plesača iz 6 država bit će i 400 malih Porečana