in

Poreč/Umag: Plava Laguna zaposlenike nagrađuje s 10 tisuća kuna dodatnih primanja

Foto Plava laguna

Plava Laguna za ovu je godinu osigurala najbolje materijalne poticaje i naknade svim svojim stalnim i sezonskim radnicima, odnosno dodatne nagrade i naknade za radnike koje su bolje nego u najboljim turističkim godinama i iznose po zaposleniku i više od 10 tisuća kuna za one koji su ostvarili puni fond radnih sati. Naime, Plava Laguna ove će godine nagraditi svoje radnike s maksimalnih 5.000 kuna neoporezive nagrade, božićnicom u iznosu od 3.000 kuna, darom u naravi u vrijednosti 600 kuna i regresom u iznosu od 70 kuna bruto po danu godišnjeg odmora te darom za djecu do 15. godine života u iznosu od 600 kuna. Pravo na Božićnicu ostvaruju u proporcionalnom iznosu od maksimalnih 3.000 kuna svi radnici koji su radili najmanje dva mjeseca u godini, a pravo na punu nagradu za ostvarene radne rezultate prema ostvarenom fondu sati od svibnja do rujna.

„U ovim izazovnim okolnostima prioritet su nam naši radnici kojima želimo pružiti sigurnost te ih dodatno nagraditi za izvanredan rad i doprinos tijekom ove godine, na čemu im zahvaljujemo. Plava Laguna iznimno cijeni trud svojih zaposlenika. Kao odgovoran poslodavac, osigurali smo zaposlenicima Božićnicu, regres, dar u naravi te nagradu za ostvarene radne rezultate.

Za 2022. godinu nastavljaju s pripremom paketa još boljih uvjeta nagrađivanja radnika Plave Lagune pa pozivaju sve zainteresirane da se jave na http://biz.plavalaguna.hr/hr/natjecaji/posao-u-plavoj-laguni.

Iz Plava lagune poručuju da uvjeti koje nude su zasigurno jedni od najboljih, ako ne i najbolji u okruženju.

Krajem godine u Plavoj Laguni bit će nagrađeni i jubilarci koji su u kompaniji proveli od 10 pa sve do dugih 45 godina, s iznosima od 1.500 do 5.000 kuna. Plava Laguna je kompanija iza koje stoji već više od 60 godina uspješnog rada i razvoja, temeljenog na ekološkim principima i održivom razvoju, tijekom kojeg konstantno zauzima lidersko mjesto u hrvatskom hotelijerstvu, permanentnim investiranjem u unaprjeđenje ponude proizvoda i brzim prilagođavanjem potrebama sve zahtjevnijeg turističkog tržišta.

Plava Laguna u vrhuncu turističke sezone zapošljava približno 3.000 ljudi, od čega više od polovice na jedan od oblika suradnje na neodređeno vrijeme, a u svojim smještajnim kapacitetima dnevno može ugostiti preko 43 tisuće gostiju, priopćeno je iz ove porečke hotelijerske kuće.

emil daus ids

Daus: Tražimo jedinstvenu cijenu državnog poljoprivrednog zemljišta na razini Hrvatske!

nk jadran poreč nogomet

NK Jadran sutra u gostima protiv Uljanik