in

Širi se cesta na ulazu u Červar Porat, sanacija kolnika po Poreču

Foto Grad Poreč - Radovi na ulazu u Červar Porat

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavlja s komunalnim ulaganjima na području cijelog Poreča i pripadajućih naselja. 

Tako su ovih dana u naselju Červar Porat počeli radovi na proširenju prometnice koja s kružnog raskrižja vodi prema autobusnoj čekaonici u centru naselja. Radi se o potezu od gotovo 350 metara nakon čega će profil glavnog prometnog pravca ka naselju iznositi nešto više od 6 metara. Radovi će trajati tjedan dana. Osim proširenja prometnice sanirat će se će se i nogostup u ulici Bršljan. Izvoditelj radova je Cesta d.o.o. Pula u sklopu asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i puteva u 2023. godini.

Osim toga, do 10 veljače predviđeno je trajanje radova na sanaciji kolnika i udarnih rupa na različitim lokacijama na području grada. Lokacije na kojima će se izvoditi radovi su ulice: Županije Somogy, Partizansko šetalište, Brionska, Hvarska, M. Vlašića, Rovinjska, N. Tesle, Rade Končara, V. Širole Paje, Mlinska, I. Andrića, Viale, M. Gioseffija, Glagoljaška, Ilirska, Šetalište A. Štifanića. Za vrijeme radova mogući su kraći zastoji u prometu. Molimo sve sudionike za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije.

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavit će s komunalnim uređenjem i u narednom periodu prema planovima i potrebama mjesnih odbora, objavila je istarska policija 27. siječnja 2023.

Foto Usluga - Marina Poreč

Investicija u Marinu Poreč: Novi sidreni sustav za bolju sigurnost plovila

Boris Miletić i Predrag Pliško - Foto Općina Marčana

Župan u Marčani – O gradnji nove škole, dogradnji u Krnici, obnovi cesta…