in

STRESS FREE kultura u organizaciji – predavanje Sandre Mraović Deković u porečkom Mjesecu poduzetništva

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu, 23. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 17,00 sati, održat će se edukacija  „Stress free“ kultura u organizaciji koju će voditi Sandra Mraović Deković iz Lift Up edukacisjkog centra.

Edukacija je besplatna, a mjesta ograničena zbog čega je potrebno izvršiti prijavu na e-mail adresu: maja.strazic@porec.hr s naznakom „Stress free“ kultura u organizaciji najkasnije do srijede 23. listopada do 10 sati.  

Više o edukaciji:

Suvremeno radno okruženje vrlo često podrazumijeva pretjeranu dostupnost i stalnu izloženost stresnim čimbenicima što za posljedicu ima čitav niz negativnih fizioloških simptoma i emocionalnih manifestacija. Obje djeluju destruktivno na ljudski organizam, životno zadovoljstvo te poslovnu i osobnu učinkovitost. Glavobolja, križobolja, vratobolja, nesanica, inercija, anksioznost, agresija, strah… vrlo se individualno oslikavaju u životima osoba svakodnevno izloženih stresu.

Uzročnike i manifestacije stresa potrebno je prepoznati i njima upravljati. Minimizirati ih i prevenirati čime započinje proces kreiranja Stress Free kulture, danas nužne za svaku organizaciju koja želi biti produktivna i ostvarivati  uspješne rezultate u zdravom i podržavajućem radnom okruženju.

Više o predavačici

Predavanje će održati utemeljiteljica poslovnog centra Lift Up, Sandra Mraović Deković, mag. oec., specijalist za ljudske potencijale, certificirani executive coach (AoEC – London), Hogan interpretator i poslovni trener. Dvadesetogodišnje management i HR iskustvo, kroz spoj zdravlja, poslovne edukacije i wellnessa, rezultiralo je kreiranjem Stress Free Concepta koji ima dva temeljna cilja.

Prvi je usmjeren na otkrivanje individualnih, eksternih i internih okidača stresa te pronalaženje rješenja za njihovu prevenciju i upravljanje, sa svrhom  sprječavanja burn out sindroma specifičnog za visoke upravljačke pozicije.

Drugi se odnosi na kreiranje i implementaciju Stress Free kulture u organizaciju, te uspostavu zdravog poslovno-privatnog balansa kod svakog pojedinca unutar organizacije, kojom će se osigurati učinkovit i motiviran tim za održivo izvrsne rezultate.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, priopćeno je iz gradske uprave.

Zdravi Novigrad obilježio Svjetski dan jabuke i šesti rođendan udruge

Porečka Istra uspješna: Kuglačice uvjerljivo svladale Rijeku