in

Svjetsko priznanje AWWWARDS za malu istarsku agenciju

Erik Fakin i Aleta Brattoni - Foto Tanja Kocijančić

Priznanje prestižnog svjetskog natjecanja AWWWARDS stiglo je na istarsku adresu – u ruke “Bang Agency” za izradu web stranice rancha “Barba Tone”, također smještenog u Istri.

Ranch barba Tone
Ranch barba Tone

“Bang Agency” posluje tek pet godina, a iza sebe već ima pozamašan portfelj radova u domeni izrade web stranica, kao i kreiranju sadržaja za web i medije.

Nagrada “Honors” kojom je agencija nagrađena, stigla je kao potvrda kvalitete njihova rada, iako, kako kažu, navedeno je tek početak njihove priče.

“Veseli nas što je struka prepoznala naš rad i što se trud koji iza njega stoji isplatio. Posebno nas usrećuje što je nagrađena upravo stranica za lokalnog klijenta. Volimo raditi lokalno jer smatramo kako ne moramo ići daleko kako bismo pronašli mnogo skrivenih ljepota”, govori Erik Fakin, mladi poduzetnik i osnivač ove agencije koja se smjestila na području Brtonigle.

AWWWARDS je mjesto na kojemu brojni web dizajneri iz cijeloga svijeta pronalaze inspiraciju, a zahvaljujući dobivenoj nagradi, mnogi su već pregledali stranicu, upoznavši se pritom s ovim ranchom u Manjadvorcima koji je svoja vrata otvorio 2001. godine.

Ranch barba Tone konji
Ranch barba Tone

“Izradu svoje web stranice dao sam u ruke divnim ljudima s kojima sam ostvario krasnu suradnju. Moju su maštu pretočili u krajnji proizvod – stranicu, s kojom sam jako zadovoljan. To je samo potvrdilo što sam u njima vidio u početku, a to je da svoj posao rade s dušom i srcem”, govori Zoran Uravić, vlasnik rancha.

Izradom web stranice, objašnjava Fakin, namjera je bila prikazati predivna i nezaboravna iskustva koja će doživjeti ljubitelji konja i izleta u prirodu, a ista je doprijela i do žirija koji nagrade dodjeljuje uzevši u obzir dizajn, korisnost, kreativnost i sadržaj.

Žiri AWWWARDS-a prepoznaje i nagrađuje talent i trud najboljih web dizajnera, developera i agencija diljem svijeta, a čine ga uspješni kreativci u struci, zaposleni u velikim kompanijama kao što su Sony music, Apple, Twitter, Airbnb, Google, Facebook i brojni drugi.

Foto Ured predsjednika Republike Hrvatske / Tomislav Bušljeta

Milanović na obilježavanju Dana Istarskog statuta: Ako sami nećemo štititi svoje interese, neće to ni drugi

Foto di Mikes-Photography da Pixabay

Bez vode 31. ožujka dio Poreča i Fuškulin