in

Uskoro otvaranje porečke ribarnice – Usluga poziva zainteresirane zakupce

Foto Usluga Poreč

Ribarnica na Gradskoj tržnici Poreč uskoro će zasjati u novom, preuređenom izdanju s obzirom da su radovi pri samom kraju. U završnoj su fazi građevinski radovi te se idući tjedan očekuje postavljanje opreme unutrašnjosti ribarnice nakon čega slijedi i njeno otvaranje.

Ovim putem komunalna tvrtka Usluga Poreč poziva sve zainteresirane korisnike da dostave zahtjev za korištenje prodajnih mjesta unutar ribarnice. Zahtjev se može poslati pismenim putem ili osobno na adresi Mlinska 1, 52440 Poreč ili putem elektronske pošte usluga@usluga.hr. Obrazac zahtjeva za korištenje prodajnih mjesta unutar ribarnice nalazi se na web stranici Društva na linku  http://www.usluga.hr/vijesti/uskoro-otvorenje-porecke-ribarnice/

Provođenjem ovog projekta želja je bila pridonijeti stvaranju prepoznatljivosti ribarnice te potaknuti trgovce i ribare da povećaju plasman lokalno ulovljene ribe.

Projekt se sufinancira sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Projektu je dodijeljena potpora najviše vrijednosti u iznosu od 1.658.935,96 kn. Doprinos EU sredstava je 85% te iznosi 1.410.095,57 kuna a RH 248.840,39 kuna. Udio javne potpore i bespovratnih sredstava iznosi 100% ukupno prihvatljivih troškova.

-Uistinu se veselimo skorašnjem otvorenju naše nove ribarnice. Vjerujemo da će ovim preuređenjem boravak prodavača i kupaca biti bolji i ugodniji nego ranije, poručuju iz Usluge.

divlja svinja unsplash divljač

Grad Rovinj krenuo u novu sezonu lovnih aktivnosti

kaciga motor moped motocikl ilustracija mup policija

Tragedija: U nesreći poginuo 70-godišnji motociklist