in

Hrvatska ima 95 novih slučajeva u posljednja 24 sata

Ilustracija Pixnio

U posljednja 24 sata zabilježeno je 95 novih slučajeva pa su do sada ukupno zabilježene 2.483 osobe pozitivne na Covid-19. Dosad se oporavilo 2.149 osoba. Preminulo je stotinu i sedam osoba. Još je 227 osoba na liječenju.
 

Trenutno su potvrđene ukupno 2.483 osobe zaražene koronavirusom i u posljednja 24 sata zabilježeno je 95 novih slučajeva. Jedna novooboljela osoba je iz Brodsko-posavske županije, jedna iz Šibensko-kninske, jedna iz Virovitičko-podravske županije, jedna iz Splitsko-dalmatinske županije i jedna iz Varaždinske županije, jedna iz Istarske županije, dvije iz Sisačko-moslavačke županije, pet novooboljelih osoba je iz Zadarske županije, sedam iz Zagrebačke županije, devet iz Primorsko-goranske županije, 25 novooboljelih osoba je iz Grada Zagreba, a 40 novooboljelih osoba je iz Osječko-baranjske županije.

2.149 osoba se oporavilo. Nema pacijenata na respiratoru, a bolnički se liječe 42 osobe.

Preminulo je stotinu i sedam osoba.

Do sada je testirano 74.657 osoba, od toga 919 u posljednja 24 sata, objavio je Nacionalni stožer za civilnu zaštitu.

Ovo je drugi najveći dnevni rast slučajeva koronavirusa u Hrvatskoj od početka izbijanja epidemije. Najveći dnevni broj slučajeva, njih 96, zabilježen je 1. travnja.

NEODGOVORNI BOLESNIK IZ KARLOVCA ŠIRI ZARAZU PO CIJELOJ HRVATSKOJ! Zarazio vlasnike velike tvrtke koji zapošljavaju 300 ljudi

NAGLI SKOK: U Hrvatskoj najmanje 80 zaraženih, od toga u Osijeku čak 40! Pozitivan i nadbiskup Srakić

Koordinacija turističkih zajednica: "Moramo dati sve od sebe da u glavni dio sezone uđemo što spremniji"

Koordinacija turističkih zajednica: “Moramo dati sve od sebe da u glavni dio sezone uđemo što spremniji”