in ,

HUMANITARNA AKCIJA: Petogodišnja Loreen treba našu pomoć za svoj prvi samostalni korak

Foto: Go Get Funding

Petogodišnja Riječanka Loreen treba našu pomoć! Riječ je o djevojčici čija je gruba motorika od rođenja teško narušena i ne hoda samostalno, a kojoj je za daljnju rehabilitaciju potrebno 30 tisuća eura. To si njeni roditelji Kristina i Vedran ne mogu priuštiti, pa su otvorili Go Get Funding kampanju uz poruku koju prenosimo u cijelosti:

‘Dragi ljudi velikog srca, potrebna nam je vaša pomoć za našu petogodišnju kćerkicu Loreen. Loreen je veselo i pametno dijete, ali nažalost, njezina je gruba motorika od rođenja teško narušena, te ne može hodati samostalno.

Ono što joj je do sada najviše pomoglo jest neurorehabilitacija u Zagrebu u Poliklinici Glavić. Iako smo zadovoljni dinamikom i sadržajem terapija te odličnim rezultatima dobivenim najviše zahvaljujući Bobath fizikalnoj terapiji i robotskom uređaju Lokomat koji omogućuje našoj Loreen da počne hodati, cijena takve terapije je jednostavno previsoka i ne možemo više snositi takav trošak. Naime, troškovi terapija, puta i smještaja samo za 2023. godinu dosežu i 30 000 eura, stoga nam je potrebna vaša pomoć. Loreen je vrlo uporna i disciplinirana i konstantno napreduje te nas najviše raduje što se veseli vježbama i vjerujemo da će joj nastavak ovih terapija omogućiti da samostalno hoda prema svojoj budućnosti.

Hvala vam unaprijed na vašim donacijama, budite dio našeg puta do njenog samostalnog hoda.’

Uplatiti se može na ovom linku te putem računa HR 7724020063104287120 (SWIFT/BIC: ESBCHR22), a apel roditelja možete pogledati i u videu na Youtubeu pod nazivom “Vježbom do cilja”

foto usp poreč

Porečki USB otvara novu radionicu: Capoeira kombinira borbu i ples uz brazilsku glazbu

Bez vode 12. siječnja dio Vižinade