in

In memoriam: ZORA PALMIĆ, istaknuta članica porečkih Lionsa, volonterka i humanitarka

Foto Lions klub Poreč

In memoriam: Zora Palmić 30.12.1946.-09.03.2022.

24 godine bila je članica Lions kluba Poreč

-Noćas nas je napustila istaknuta članica Lions kluba Poreč. Od 1998. godine Zora je bila članica ove dobrotvorne udruge i cijelo vrijeme obavljala dužnost rizničarke kluba. Sudjelovala je na mnogobrojnim akcijama kluba i dala svoj veliki doprinos humanitarnim djelovanjem i svojim učešćem u njima.

-Zora je bila vedar duh, uvijek nasmijana i dobro raspoložena. Sudjelovala je i na svim našim druženjima. Draga Zoro, falit ćeš nam na svakom našem sljedećem susretu. Hvala ti za sve što si učinila za LC Poreč i za potrebite o kojima smo skrbili sve ove godine. Sahrana drage nam Zore je sutra, 10. ožujka, na porečkom Gradskom groblju. Počivala u miru, objavili su ožalošćeni članovi porečkih Lionsa.

Podsjetimo da je u travnju 2019. Klub umirovljenika Galija Poreč svoje glavno godišnje priznanje za nesebični volonterski rad – Nagradu Klub Galija – dodijelio Zori Palmić.

Nagrada se uručuje povodom Dana Galije, 30. travnja, kada je Galija otvorena i kada se ujedno obilježavaju i Dan grada Poreča i Dan oslobođenja.

Upravni odbor ove najveće porečke udruge umirovljenika donio je odluku da nagrada pripadne upravo članici Zori Palmić i to za dugogodišnje volontiranje, marljivo i nesebično prosvjećivanje, odnosno vođenje radionica na računalima za članove Galije.

Ilustracija Policijska uprava istarska

Lani u Puli ukinuto 60 dozvola zbog prometnih prekršaja

VIŽINADA: Nogometni klub opet ima grupu početnika