in

Istarska policija najavila za subotu akciju nadzora mopeda i motocikala

Foto MUP

Radi smanjenja broja prometnih nesreća u kojima sudjeluju vozači mopeda i motocikala, a posebno posljedica koje vozači navedene skupine vozila zadobiju u prometnim nesrećama, sutra, 27. svibnja 2023., od 14 do 19 sati na području Policijske postaje Labin provest će se prometna akcija ”Nadzor vozača mopeda i motocikala”.
 
Na području Policijske uprave istarske u četiri mjeseca 2023. godine evidentirano je 30 prometnih nesreća u kojima su sudjelovali vozači mopeda motocikala, od kojih  25 s ozlijeđenim osobama i pet s materijalnom štetom. Stradalo je ukupno 25 osoba navedene skupine vozila, od kojih je pet osoba teško ozlijeđeno, a 20 lakše.
 
Prometna akcija provesti će se u suradnji s Policijskom upravom primorsko-goranskom, a posebno će se nadzirati dionica državne ceste DC- 66 (Labin-Vozilići-Plomin-TL Brestova).
 
Pozivamo vozače mopeda i motocikala da se pridržavaju prometnih propisa, ali i vozače ostalih vozila, kako bi se smanjio broj prometnih nesreća i stradavanja vozača mopeda i motocikala.

osobna iskaznica

Šalteri za osobne iskaznice po Istri rade i subotom

muškarac žena par dečko cura sastanak Foto STockSnap za Pixabay - Ilustracija

Za samce u Istri: Probajte Speed date. Upoznajte nekog na kratkom spoju!