in

Istarski Stožer: Dio učenika na online nastavi od ponedjeljka

Ilustracija

Istarski Stožer poslao je priopćenje u srijedu, 17. ožujka, u kojem obavještava da je donio odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021. – od 22. ožujka do 1. travnja 2021. godine.

“Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije, te uz pozitivno očitovanje osnivača škola Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreča, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina, nastava će se odvijati kako slijedi:

Od 22. ožujka do 1. travnja 2021. – u svim osnovnim školama nastava za predmetnu nastavu, za više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda odvijat će se prema MODELU C, odnosno nastava na daljinu (online).

Od 22. ožujka do 1. travnja 2021. – u svim srednjim školama nastava će se odvijati prema MODELU C, nastava na daljinu (online); osim za maturante koji će imati nastavu prema MODELU A (nastava u školi).

Od 22. ožujka do 1. travnja 2021. – u svim osnovnim školama nastava u razrednoj nastavi, za niže razrede od I. do IV., nastavlja se odvijati prema MODELU A.

VELIKI PORAST: Imamo 1445 novih slučajeva zaraze, zadnji puta ih je toliko bilo polovicom siječnja

BUZET: Ministrica Vučković na otvaranju novog vrtića, EU projekta vrijednog 10,8 milijuna kuna