in

Istarski stožer donio odluku o modelu nastave od ponedjeljka

Ilustracija

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021. – od 1. do 15. veljače 2021. godine.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije – te uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije i njihovih osnivača Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreča, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina – Stožer civilne zaštite Istarske županije donosi odluku:  

Od 1. do 15. veljače 2021. godine nastava u osnovnim školama u razrednoj nastavi (u nižim razredima osnovnih škola, od I. do IV.) Istarske županije, odvijat će se prema MODELU A (nastava u školi).

Od 1. do 15. veljače 2021. godine, u osnovnim školama u predmetnoj nastavi (u višim razredima osnovnih škola, od V. do VIII. razreda), te u srednjim školama od I. do III. razreda u Istarskoj županiji, nastava će se odvijati prema MODELU C nastava na daljinu (on-line).

Od 1. do 15. veljače 2021. godine, nastava za maturante srednjih škola Istarske županije, odvijat će se prema MODELU A (nastava u školi), s pripadajućom praksom.

Odluka je prethodno dostavljena i Ministarstvu znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, te osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije, piše u priopćenju koje je potpisao načelnik istarskog Stožera Dino Kozlevac.

Policija u akciji kontrole pješaka – umjesto u samoizolaciji otišao na tržnicu

Lažno prijavio gubitak vozačke dozvole