in

KAŠTELIR: Komunalni redar će na terenu kontrolirati drže li se građani i tvrtke propisanih mjera

Foto Tanja Kocijančić

Općinski stožer civilne zaštite i Općina Kaštelir-Labinci na temelju odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o provođenju o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja od 19.ožujka 2020., proveli su sljedeće:

– aktiviran je Stožer civilne zaštite Općine Kaštelir-Labinci. Organizirana je kontrola provođenje mjera na svojem području putem komunalnog redara.

– osiguran je  kontakt telefon broj 052 455 113 i e-mail: opckas-lab@pu.t-com.hr  za građane na koje mogu upućivati pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima na području općine i šire. (https://www.kastelir-labinci.hr/hr/vijesti/provedba-odluke-stozera-civilne-zastite-rh)

  • Obavještavaju se mještani o novonastalim situacijama i odlukama putem oglasnih ploča, web stranica općine (www.kastelir-Labinci.hr) i putem lokalnih medija.

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH  od 19. ožujka 2020. godine, Općina Kaštelir-Labinci zajedno s Općinskim Stožerom civilne zaštite provodi:

  • Kontrolu na terenu putem komunalnog redara o pridržavanju propisanih mjera ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja.

COVID-19: Pula, Poreč, Novigrad i Umag zabranili korištenje dječjih igrališta i drugih javnih površina

Drugi čovjek kineskog Crvenog križa ZGROŽEN PONAŠANJEM TALIJANA: “Mislite li vi uopće?”