in

BRODOLOMKE rasprodale porečko kazalište – Još ima šanse za pomoćna sjedala

Porečka publika voli kazalište, pa je i pobjednička predstava prošlogodišnjeg Zlatnog zuba, Brodolomke, već danima rasprodana. Naime, sva su mjesta u gradskom teatru ispunjena do posljednjeg mjesta.

Brodolomke su na programu 12. veljače u 20 sati.

Za one koji su mjesta samo rezervirali, ne i kupili putem online rezevacijskog sustava, iz Pučkog otvorenog učilišta podsjećaju da se u pretprodaji ulaznice mogu kupiti po povoljnijoj cijeni.

Iz Učilišta mole one koji ipak ne mogu doći na predstavu da svoje rezervacije otkažu na ➡ bit.ly/RezervirajOnline.

Ulaznice za pomoćna sjedala bit će dostupne na blagajni bez rezervacije na dan izvedbe.

Brodolomke su komedija Kazališta Moruzgva i Ludens Teatra. Autorica teksta je Ana Maras Harmander, a redatelj Krešimir Dolenčić.

Uloge tumače Ecija Ojdanić/Ana Maras Harmander, Anita Atić Delić/ Iva Jerković, Daria Lorenci Flatz/Nataša Kopeč, Sanja Milardović, te Luka Petrušić/Sven Šestak.

Evo što piše u najavi predstave:

Tragikomična je to priča o četiri žene zarobljene na mjestu gdje ih povezuje ovisnost. Gorak humor, glazba i ples vode od nespojivih krajnosti do prihvaćanja, razumijevanja, prijateljstva i oprosta. Zamislite što biste napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom. A što biste tek napravili da ste, u nemogućnosti suočiti se sa sobom, zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To ove žene rade – u nesreći pokušavaju otkriti novi život, put i možda promijeniti sudbinu.

PROMOHOTEL POREČ – Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam otvara vrata sutra, 12. veljače

EN PRIMEUR 2020.: Radionica u Zagrebu potvrdila izniman potencijal mladih istarskih malvazija