in

PROMOHOTEL POREČ – Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam otvara vrata sutra, 12. veljače

Sajam Promohotel namijenjen je vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana, a cilj održavanja je prezentacija svjetskih trendova u ugostiteljstvu i turizmu

Međunarodni sajam prehrane pića i opreme za turizam održat će se  35. put u Poreču od 12. do 15. veljače u dvorani Žatika.

Sajam je namijenjen svima u HoReCa industriji, vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za kućanstva. Cilj održavanja sajma je približavanje svjetskih trendova u ugostiteljstvu i turizmu.

Program izlaganja sastoji se od ugostiteljsko-hotelske opreme, prehrane i pića, papirnate galanterije i dekoraterskog programa, tekstilnih proizvoda, namještaja, madraca, wellness programa, IT rješenja, opreme za interijere i eksterijere, gospodarskih vozila, raznih inovacija i drugog. Posjetitelje očekuje više od 200 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Srbije i Mađarske koji će svoje proizvode izlagati na čak 4.500 četvornih metara.

S ciljem povezivanja i pružanja informacija o aktualnim trendovima na području turizma, tijekom sajma održat će se specijalizirana predavanja, prezentacije, okrugli stolovi i panel rasprave.

Glavna novina ove godine jest 1. PromoForum, konferencija koja je fokusirana na razvoj ljudskih potencijala –  aspekt turizma koji je najviše zanemaren. PromoForum održat će se 13. veljače i izvrsna je prilika za sve koji se bave ljudskim potencijalima da čuju rješenja i iskustva te da steknu nove perspektive za rješavanje problematike vezane za ljude te poboljšanje svog poslovanja. Konferencija će okupiti niz renomiranih predavača.

Ulaz na Promohotel je slobodan za sve posjetitelje, a radno vrijeme sajma je:
Srijeda, 12.2.2020. / 12:00 – 19:00 h
Četvrtak, 13.2.2020. / 10:00 – 19:00 h
Petak, 14.2.2020. / 10:00 – 19:00 h
Subota, 15.2.2020. / 10:00-17:00 h

POREČ: Izložba Ivone Orlić i Tamare Nikolić Đerić "Tradicijska znanja i umijeća"

POREČ: Izložba Ivone Orlić i Tamare Nikolić Đerić “Tradicijska znanja i umijeća”

BRODOLOMKE rasprodale porečko kazalište - Još ima šanse za pomoćna sjedala

BRODOLOMKE rasprodale porečko kazalište – Još ima šanse za pomoćna sjedala