in

Najpoznatiji stručnjak za ljubav Bruno Šimleša dolazi u Poreč u utorak

Najpoznatiji hrvatski stručnjak za ljubav i najtiražniji hrvatski autor knjiga o samopomoći, Bruno Šimleša, bit će gost Gradske knjižnice Poreč u utorak, 6. studenog, u 19 sati, kada će porečkoj publici u sklopu Mjeseca hrvatske knjige predstaviti svoju najnoviju knjigu „Istine i laži o ljubavi“.
Njegove su knjige jedne od najprodavanijih na ovim područjima. Kroz njih naučio je svoje čitatelje razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima.

Koliko se muškarci i žene doista razlikuju, kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav, kako stvoriti sretnu vezu i kako doista funkcionira zakon privlačnosti samo su neka od pitanja na koja će se pokušati naći odgovor, a možda i riješiti se pogrešnih uvjerenja i zabluda o ljubavi.
Knjižnica svoje sugrađane očekuje u utorak u društvu s britkim, duhovitim, ali i odrješitim Šimlešom, uvijek rado viđenim gostom u Poreču.

Šimleša je diplomirani sociolog, predavač, televizijski voditelj i kolumnist. Dugi je niz godina posvećen ljubavnoj tematici i razrješenju muško-ženskih odnosa. U svojoj devetoj knjizi po redu „‘Istine i laži o ljubavi“ razbija najčešće zablude o ljubavi.

Građanima za obnovljive izvore energije na raspolaganju 12 milijuna kuna

Promocija „Frkalasa“ Tomislava Milohanića privukla brojnu publiku u porečku knjižnicu