in

Porečko Učilište slavi 60. rođendan – Pogledajte njihovu izložbu na otvorenom diljem grada

Šest desetljeća postoji ustanova u koju su ugrađeni profesionalni životi ljudi, vrijeme koje je bilo promjenjivo, raznolika društvena pravila i – publika!

Upravo toliko godina obilježava Pučko otvoreno učilište Poreč koje je tom prigodom, s obzirom na okolnosti koje trenutno živimo, postavilo otvorenu izložbu diljem grada, a prije toga i na svojim internetskim stranicama.

Arhivske fotografije nalaze se na svim panoima Učilišta diljem grada, u kojima su inače postavljali plakate za filmove u kinu, kazališne predstave i izložbe u svojim galerijama.
-Uz publiku koja je rasla i obrazovala se kroz programe, raslo je i razvijalo se i Učilište – u ponudama i programima uvijek bogatije i kreativnije.
Projektom 60 dana za 60 godina pokrenuli smo tijekom ožujka seriju arhivskih fotografija na našoj internetskoj stranici u namjeri da se dnevno prisjetimo trenutaka i programa koji su obilježili važan segment života našega grada.

Sada možete na našim plakatnim mjestima na pet lokacija u gradu razgledati izložbu na otvorenome, poručili su iz porečkog Učilišta.

VIŽINADA: Dovršava se izgradnja ekološki prihvatljive javne rasvjete

Nagrada za porečkog učenika: Alenu Billu treće mjesto za “Naj srednjoškolsko pismo”