in

U Bujama večeras, 26.6., nastupa glazbenica Plum Green iz Australije

Foto POU Buje

KONCERT- PLUM GREEN (NZ) + KARITI – 26 / 06 / 2023 –  Spomen groblje Sv. Martina u Bujama. Ulaz je slobodan.

Rođena u skvotu u Brixtonu, odrasla na Novom Zelandu a trenutno nastanjena u Melbourneu u Australiji, Plum Green elemente dark folka, gotika, grungea i postrocka kombinira sa svojom mračnom lirskom prozom. Brižljivim stvaranjem prisnih predstava uživo, ostvaruje začudne i privlačno zarazne nastupe.

Krajem 2019. Plum Green je dobila umjetničku subvenciju Grada Melbournea za 2020. godinu za snimanje albuma „ Somnambulistic”. Nastao je tako konceptualni album sastavljen od 9 glazbenih dionica mračnih uspavanki. Zasnovane na snovima, sustižu jedna drugu kako bi poput naracije oblikovale jedan sveobuhvatni san. Folk gitara i mračni zvučni krajolici, aranžmani s klasičnim gudalom i velikim orguljama Gradske vijećnice u Melbourneu podloga su sugestivne vokalne interpretacije.

Nakon tromjesečne turneje po Europi 2018., Plum Green je objavila svoj drugi album „Sound Recordings” i singl „She Moved Through the Fair”. „Somnambulistic” je 2021. izdala diskografska kuća Nefarious Industries u Filadelfiji.

policija traka mjesto nesreće

Opljačkana još jedna banka u Istri

Foto Policijska uprava krapinsko-zagorska - Ilustracija

Vikend na istarskim cestama: Dvije osobe teško ozlijeđene u frontalnom sudaru i slijetanju s ceste