in

VRSAR: ReBaCla festival klasične glazbe spaja vrhunske izvođače i prirodu

Foto TZ Vrsar - udruga Orsarta

U kolovozu Vrsar ugošćuje glazbeni festival REBACLA. Ideja glazbenog festivala REBACLA je povezivanje klasične glazbe, u izvedbi vrhunskih profesionalaca s publikom širokog spektra i magijom povijesti i prirode u Istri. Na repertoaru je glazba svjetski poznatih renesansnih i klasičnih majstora.

Ansambl će održati koncert na Trgu Degrassi u Vrsaru u petak 19.08. s početkom u 19.00 h. 

subotu 20.08. s početkom u 20.00h održat će se koncert u kavi u Vrsaru, tj. kamenom platou podno crkve Sv. Martina, gdje će publika, uz zalazak sunca i predivan pogled na more i otoke, imati priliku slušati gudački kvintet ORSARTA i možda čak i plesati uz melodije plesova iz raznih epoha poput menuetta, sarabande, tarantelle, valcera i tanga.

Izvođači su Kasia Woynica – violina, Živa Ciglenečki – viola, Matjaž Porovne – violina, Lidija Cvitkovac – čelo, Sandra Cvitkovac – kontrabas i Oriol Cruixent – čembalo.

Organizator je Udruga Orsarta uz suradnju Turističke zajednice općine Vrsar. Orsartu vodi Sandra Cvitkovac, kontrabasistica i članica Salzburškog filharmonijskog orkestra, od malih nogu povezana s Vrsarom gdje rado dolazi.

Foto Teatar Naranča

U Taru hit komedija ISTRIJANSKE NAVADE na Velu Gospu

Vodeni park Aquacolors Poreč

AQUACOLORS POREČ – Bazeni, 13 adrenalinskih atrakcija, Crocodile Bay i još puno toga