in

U Taru hit komedija ISTRIJANSKE NAVADE na Velu Gospu

Foto Teatar Naranča

ISTRIJANSKE NAVADE nova je urnebesna komedija Scene 15+. Gostovat će u ponedjeljak, 15. kolovoza, u 20.30 sati na školskom igralištu u Taru.

“Bračni par, Vinko i Marija, pokušavaju u zadnji trenutak pripremiti sve za dolazak prvih turista i dok im u tome pomažu zanimljivi likovi poput susjede Slavonke, poštara, te mlade cure Tine iz grada, probleme im stvaraju baba Fuma te barba Mario. Tu su i strani turisti koji će se upoznati sa starim istarskim običajima te vas pritom nasmijati do suza. Kako će naši likovi riješiti problem viška gostiju, tj. manjak soba te koja će sve rješenja osmisliti u hodu, samo oni znaju.”
Komediju uz elemente vodvilja i brzih dinamičnih scena, donose vam glumci i pisac hit predstave Moje istrijansko korona vjenčanje koja je napunila dvorane i ljetne scene preko 40 puta diljem Istre, Kvarnera i otoka te ostala u pamćenju svima koji su pogledali tu hit komediju.

Autor teksta: Goran Mihovilović
Režija i adaptacija: Majkl Mikolić
Scenografija: Luka Juričić
Kostimi: Valentina Ferlin-Živić
Scenski pokret: Katja Rabar
Tehničko vodstvo: Dino Krizmanić
Glazba: (zahvale) Diego Vitasović i Šugo band
Igraju: Katja Rabar, Majkl Mikolić, Irin Šime Rabar, Mathilde Vukosavljević, Elizabeta Košeto, Vlatka Rubil i Gea Gallo.

jelena-rozga-foto-tz-funtana

FUNTANA: Fešta Sv. Bernarda u uz Jelenu Rozgu, Koktelse, Night Express i susret klapa

Foto TZ Vrsar - udruga Orsarta

VRSAR: ReBaCla festival klasične glazbe spaja vrhunske izvođače i prirodu