in

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – Edukacija: „Kako napraviti dobar poslovni plan i ostvariti bespovratna sredstva za samozapošljavanje?“

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču,  u ponedjeljak 4. listopada, u Domu obrtnika Poreč, s početkom u 13.00 sati održat će se besplatna edukacija na temu „Koju vrstu poslovnog subjekta odabrati, kako napraviti dobar poslovni plan i ostvariti bespovratna sredstva za samozapošljavanje?“ koju će voditi Gabrijela Božić Radessich i Marijana Kordić.

Želite li spoznati prednosti i nedostatke vrsta poslovnih subjekata? Koje elemente mora sadržavati dobar poslovni plan te koja su vam sredstva na raspolaganju za samozapošljavanje? Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete će dati Gabrijela Božić Radessich, diplomirana ekonomistica te voditeljica računovodstva u poduzeću Dom obrtnika d.o.o. s dugogodišnjim iskustvom rada sa poreznim propisima, i Marijana Kordić, magistra struke smjera Gospodarstvo EU s višegodišnjim iskustvom u pisanju potpora male vrijednosti s naglaskom na pisanje poslovnih planova budućim poduzetnicima koji namjeravaju otvoriti poslovni subjekt. Ujedno je i vlasnica obrta „MK vizual“ koji se bavi vizualnim marketingom i poslovnim savjetovanjem.

Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/XgirYMc7e8dUub12A do ponedjeljka 4. listopada do 9 sati.

Ova edukacija jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

bolnica pula foto tanja kocijančić srpanj 2021

Preminulo dijete u Puli: Policija prijavila roditelje zbog zanemarivanja

U subotu derbi NK Buje – NK Jadran Poreč