in

Muškarac zadobio teške ozljede u Istri: Na njega naletio romobilist koji je vozio u zabranjenom smjeru. Pobjegao je

Romobili - Ilustracija - Foto Tanja Kocijančić

Prometna policija je jučer, 1. veljače oko 17.10 sati zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u Negrijevoj ulici u Puli u kojoj je 58-godišnji pješak zadobio teške tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su utvrdili kako je nepoznata muška osoba upravljala osobnim prijevoznim sredstvom (romobilom) u suprotnom odnosno zabranjenom smjeru kojom prilikom je romobilom naletio na 58-godišnjeg pješaka koji se nepropisno kretao kolnikom Negrijeve ulice.

Uslijed siline udarca vozač romobila i pješak pali su na kolnik nakon čega se nepoznati vozač romobila udaljio sa mjesta nesreće bez da je pružio pomoć pješaku.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta vozača romobila i ujedno poziva vozača romobila koji možda nije bio svjestan težine nesreće, ali i sve druge možebitne svjedoke nesreće ili osobe koje imaju korisne informacije o ovom događaju da se jave u Postaju prometne policije Pula (Tršćanska 36), na broj telefona 192 ili 052 538 739, putem adrese elektroničke pošte pprp@mup.hr ili anonimno putem aplikacije Sigurnost i povjerenje, objavila je istarska policija 2. veljače 2024.

Foto Vatrogasci Pula - Ilustracija požar

Požar u Istri: 72-godišnjaku izgorjelo krovište montažne kućice

hitna pomoć ambulanta kola hitne

Beba iz Istre koja je na hitnu dovezena s frakturom lubanje i dalje u riječkom KBC-u