in

Načelnik Vrsara upriličio prijem za Dan žena

Žene na prijemu kod načelnika Ivana Geromette

Povodom Dana žena održan je danas u Općini Vrsar prijem za predsjednicu Općinskog vijeća Marinu Deak, direktoricu Turističke zajednice Općine Vrsar Klaru Trošt Lesić, direktoricu komunalnog poduzeća Natašu Radin Trifunović, doktoricu obiteljske medicine dr. Vesnu Janko Radovan, ravnateljicu Dječjeg vrtića Tići Ingrid Mendiković, ravnateljicu Osnovne škole „Vladimira Nazora“ Vrsar Deboru Cukolu  te dvije dugogodišnje odgojiteljice u Dječjem vrtiću Tići Franku Gerometta i Idu Šantić, koje su krajem godine otišle u mirovinu.

Načelnik Ivan Gerometta čestitao im je Dan žena te se zahvalio na službi istaknuvši da su svojim dugogodišnjim trudom i angažmanom ostavile nemjerljiv trag u životu žitelja Vrsara i pozitivno utjecale na cjelokupni razvoj mjesta.

Također je istaknuo da mu je osobito drago da su na čelnim pozicijama svih općinskih tvrtki i javnih ustanova upravo žene, što je možda i jedinstven primjer u Republici Hrvatskoj.

Prisutne su se zahvalile na prijemu istaknuvši izvrsnu suradnju sa svim općinskim tijelima i izrazivši uvjrenje da će se dobra suradnja nastaviti i u budućnosti.

Zbor Lavanda iz Novigrada

Zborašice novigradske Lavande nastupile u Zagrebu

Bez vode 9. ožujka dio Poreča