in

Obavijest za sve obrtnike s Poreštine – Tara, Vabrige, Funtane, Vrsara, Kaštelira, Vižinade, Višnjana i Sv. Lovreča

Foto Dom obrtnika Poreč

Udruženje obrtnika Poreč poziva sve obrtnike s Poreštine da preuzmu besplatan primjerak kalendara kojeg su pripremili. Kalendari se nalaze na ulasku u Obrtnički dom, Partizanska 5a, Poreč (zgrada do vatrogasaca) svakim danom od 7 do 17 sati izuzev praznika i nedjelje. Kaledari će biti dostupni do njihove podjele. 

Isto tako koristimo ovu priliku da vam prenesemo poruku predsjednice Valencie Klarić sa željama za uspjehom u privatnom i poslovnom životu i u 2024. godini. 

“Poštovane obrtnice i obrtnici, 

pri kraju još jedne izazovne godine, sjetimo se svih koji su doprinijeli rastu porečkog gospodarstva, a posebice obrtnicima koji su svoje vrijeme izdvajali za rad u našoj organizaciji, a kako bi svima nama bilo bolje. Budimo i dalje ujedinjeni kroz aktivnosti našeg udruženja. Predlažite nam poboljšanja, aktivnosti, izmjene propisa. Kako naš moto govori, UDRUŽENJE OBRTNIKA POREČ JE PARTNER SVIH OBRTNIKA. 

Koristim ovu priliku da obrtnicama i obrtnicima Poreštine i svim građanima Poreča, Tara, Vabrige, Funtane, Vrsara, Svetog Lovreča, Vižinade, Višnjana, Kaštelira i Labinci zaželim ugodne i mirne Blagdane, te uspješnu novu 2024. godinu.”

Foto Atletski klub Maximvs

Porečki Maximvsi odlični na utrci HO HO HO Run u Umagu

NE DRIAJ

Jeste li se naviknuli? Ukida se dvojno prikazivanje cijena