in

Buje organizira besplatno predavanje o digitalnom marketingu, ključnom faktoru uspjeha u modernom svijetu

Foto POU Buje

Predavanje Digitalni marketing u poduzetništvu, 15/01/2023, 17h – Vijećnica POU Buje. Ulaz je slobodan.
Pučko otvoreno učilište Buje poziva na edukaciju iz digitalnog marketinga koji će se održati 15. siječnja u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Bujama s početkom u 17 sati.
Digitalni marketing sve više postaje ključni faktor uspjeha za poslovanje u suvremenom svijetu. Kako bismo vam omogućili dublji uvid u strategije, alate i trendove koji oblikuju digitalni prostor, organiziramo edukaciju koja će vam pružiti konkretne korake i ideje kako efikasno koristiti digitalne kanale za promociju vašeg poslovanja.
Tijekom ovog interaktivnog događaja, saznat ćete što kaže stručnjakinja iz područja digitalnog marketinga, koja će sa vama podijeliti svoje znanje, iskustvo i praktične. Bit će prilike i za postavljanje pitanja, diskusiju i razmjenu ideja s drugim poduzetnicima.

O PREDAVAČICI:
Lejla Rizvanović je po struci magistar ekonomije, a u naravi Client Sucess Manager koja kroz aktivnosti digitalnog marketinga potiče poduzeća da dosegnu maksimum u poslovanju. U svijet digitalnog marketinga ušla je gotovo slučajno, a od tada uspješno vodi agenciju iDigital preko deset godina. Oglašavanje je segment poslovanja u kojem se posebno dobro snalazi, te upravlja godišnjim budžetom za oglašavanje koji je veći od 3 milijuna eura. Znatiželjna po prirodi stalno se usavršava, te osim što pohađa razne edukacije, sama organizira i vodi radionice i edukacije iz digitalnog marketinga i brendinga.

Foto Grad Poreč

POREČ: Nastavlja se obnova čuvene Eufrazijeve bazilike – novo ruho za krovište sakristije

maškare kaštelir

KAŠTELIR: Velike pripreme za maškare. Dolazi Night Express Band, preuzet će i ključeve i vlast!