in

Dječji tjedan u Vižinadi: Najmlađi se igrali i učili na radionici “Sretno dijete”

Jučer je u Vižinadi, u sklopu Dječjega tjedna, održana edukativno-kreativna radionica “Sretno dijete” u suradnji s Gradskom knjižnicom Poreč.

Mališani su kroz razgovor i slike vidjeli kako žive djeca diljem svijeta, a onda ih je jedan zeleni pas iz priče podsjetio da su sva djeca na ovoj planeti jednako važna i da sva djeca imaju pravo na sretan život u igri, učenju i veselju.

-A naša se mala zajednica trudi da naša općina bude uistinu prijatelj djece, poručili su iz Općine Vižinada koja je pripremila doista bogat program za svoje najmlađe.

Dječji tjedan u Vižinadi: Najmlađi se igrali i učili na radionici "Sretno dijete"

Pa će tako polaznici vrtića sutra, 10. listopada, šetati Vižinadom i sumještanima nositi košaru punu osmijeha, te imati Dan za zagrljaje, s porukom odraslima da što više grle svoju djecu. Također, pravit će narukvice prijateljstva pod motom „Prijatelj prijatelju“.

Bez obzira što je sutra najavljen štrajk učitelja u školama, u 9 sati u školskoj dvorani održat će se predstava „Pale sam na svijetu“ u izvedbi Teatra Naranča. Nakon toga će uslijediti druženje s načelnikom Markom Ferencem s kojim će razgovarati o dječjim pravima i obvezama, ali i željama.

SAJAM PRŠUTA U TINJANU uz gastro delicije, sport i koncerte Jelene Rozge, Željka Joksimovića i Gustafa

SAJAM PRŠUTA U TINJANU uz gastro delicije, sport i koncerte Jelene Rozge, Željka Joksimovića i Gustafa

20. RALLY POREČ počinje u petak, Veliko parkiralište zatvara se  noćas u ponoć i otvara 14. listopada

20. RALLY POREČ počinje u petak, Veliko parkiralište zatvara se noćas u ponoć i otvara 14. listopada