in

Gitaristici Chiari Vukadinović 2. mjesto na državnom natjecanju

Chiara Vukadinović

U Zagrebu je nedavno održano 57. hrvatsko natjecanje učenika i studenta glazbe i plesa, u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga.

Umjetničku školu Poreč na ovom državnom natjecanju u disciplini gitara predstavila je učenica četvrtog razreda Chiara Vukadinović u klasi prof. Hrvoja Hleba, koja je svojim uspješnim nastupom osvojila II. nagradu i 2. mjesto u II. kategoriji s 97,46 bodova.

Natjecatelje u njenoj discipline, njih ukupno 38, ocjenjivao je žiri u sastavu: Maroje Brčić, predsjednik i članovi Xhevdet Sahatxhija, Tomislav Vasilj, Krešimir Bedek i Tomislav Vukšić.

Chiara je ostavila sjajan umjetnički dojam – i prije ovog državnog natjecanja sudjelovala je na Regionalnom natjecanju na kojem je osvojila 1. nagradu. Ocjenjivački sud je posebno pohvalio Chiarin napredak od Regionalnog natjecanja u Dubrovniku do Državnog natjecanja u Zagrebu te njenu muzikalnost i predanost u sviranju gitare, javili su iz Umjetničke škole.

Općina Vižinada udrugama dodijelila 227 tisuća kuna

SVETVINČENAT: Zbog alkohola i prebrze vožnje teško stradao motociklist