in

Istarski obrtnici mogu studirati u Rijeci uz popust

Ovog tjedna potpisan je sporazum o poslovnoj suradnji između Obrtničke komore Istarske županije i Veleučilišta u Rijeci (web: https://www.veleri.hr/ ). Sporazum su potpisali predsjednik Komore Robert Momić i dekan Veleučilišta dr. sc. Saša Hirnig, a predviđa ostvarivanje suradnje na području promocije studijskih programa.

Članovi Komore i Udruženja obrtnika Poreč (i članovi njihovih užih obitelji) ostvaruju pravo na popuste od 10% za jednokratne uplate, odnosno 5% na uplate u ratama (moguće uplate do 6 rata). Popusti mogu biti i veći ukoliko se upisuje veći broj obrtnika s područja istog udruženja obrtnika.

Pun iznos školarine iznosi 6.320 kune za programe koji se izvode u Rijeci, odnosno 7.000 kuna za programe koji se izvode u Pazinu i u Poreču.

Mogući su upisi sljedećih programa:

– Prometni odjel u Rijeci: preddiplomski stručni studiji “Cestovni promet” i “Željeznički promet”, specijalistički diplomski stručni studij “Promet”

– Poslovni odjel: preddiplomski stručni studiji “Informatika” u Rijeci i “Poduzetništvo” u Pazinu i u Rijeci, specijalistički diplomski stručni studij “Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima” u Rijeci;

– Odjel sigurnosti na radu u Rijeci: preddiplomski stručni studij “Sigurnost na radu” i specijalistički diplomski stručni studij “Sigurnost na radu”;

– Poljoprivredni odjel u Poreču: preddiplomski stručni studij “Vinarstvo” i “Mediteranska poljoprivreda” i specijalistički diplomski stručni studij “Vinarstvo”;- samostalni preddiplomski stručni studiji “Telematika” i “Održivi agroturizam” u Rijeci.

Više informacija možete dobiti u Udruženju obrtnika Poreč na telefon 052 492-085 i mailom: uo.porec@hok.hr

Donosimo tablični pregled svih programa Velučilišta u Rijeci.

Pregled studijskih programa Veleri 2020.pdf

VRSAR: Sjednica Općinskog vijeća u petak – Bit će opet virtualna

Nacionalni stožer: 341 pozitivna osoba od ukupno 4.172 testiranih