in

Nagrada stigla u OŠ POREČ: Ivan Kardum među najuspješnijim hrvatskim djelatnicima u obrazovanju

Foto OŠ Poreč

Povodom Svjetskog dana učitelja 5. listopada održana je svečanost u Zagrebu na kojoj su nagrađeni najuspješniji odgojno-obrazovni djelatnici u školskoj godini 2022./2023. u cijeloj Hrvatskoj. Među njima je i učitelj hrvatskog jezika u Osnovnoj školi Poreč, Ivan Kardum.

-Čestitamo Ivanu od srca, ponosni smo što je dio našeg kolektiva i želimo mu još puno uspjeha u profesionalnom i osobnom životu, poručuju Kardumu kolege iz Osnovne škole Poreč.

Podsjetimo – na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 505 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2022./2023.

Ovim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, a u povodu Svjetskog dana učitelja u četvrtak, 5. listopada 2023. godine, održana je svečanost na kojoj se nagrađenima obratio ministar prof. dr. sc. Radovan Fuchs.

Imena dobitnika nalaze se na sljedećoj poveznici.

Nagradu je dobila i prof. Anči Ritossa Blažević iz SRednje škole Mate Balote Poreč. Više čitajte u našem članku na linku:

Foto HTZ

Istraži i putuj s Hrvatskom turističkom karticom – Pogledajte sve pogodnosti i popuste

Foto Policijska uprava istarska

Istra: Uhićen zbog prijevare – Šefu nije vratio posuđen novac, a odvezao i službeni auto