in

POREČ: Prof. Anči Ritossa Blažević među 505 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja

Foto Srednja škola MAte Balote Poreč

Prof. Anči Ritossa Blažević iz Srednje škole Mate Balote Poreč među 505 nagrađenih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2022./2023.

Svečanost podjele nagrada upriličena je jučer, na Svjetski dan učitelja, a nagrađenima se obratio ministar prof. dr. sc. Radovan Fuchs.

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 505 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2022./2023.

Foto SRednja škola MAte Blote Poreč
Foto Srednja škola MAte Balote Poreč

-Iznimno smo ponosni što je među nagrađenima i naša profesorica hrvatskog jezika, Anči Ritossa Blažević, koja je ove godine branila boje Srednje škole Mate Balote Poreč.

Ovim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, a povodom Svjetskog dana učitelja, 5. listopada, poručili su iz Srednje škole Mate Balote.

gordana trošt mjesec poduzetništva

POREČ – Besplatna radionica “Najčešće mentalne blokade kod žena u poduzetništvu i što s njima”

traka policija mup

TAR: S gradilišta ukrao građevinski materijal