in

POREČ – Besplatna radionica “Najčešće mentalne blokade kod žena u poduzetništvu i što s njima”

Foto Grad Poreč

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 9. listopada 2023. u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 13.00 sati održat će se radionica Najčešće mentalne blokade kod žena u poduzetništvu i što s njima.

Predavanje će održati Gordana Trošt-Lanča psihologinja, NLP majstorica i mindset mentorica s 22 godine iskustva u radu s pojedincima i grupama, kroz psihološko savjetovanje, radionice i edukacije. Uz sve to je i poduzetnica, što joj pomaže da izazove (ženskog) poduzetništva poznaje iz prve ruke. Kroz svoj obrt Reset zona pomaže ženama da nauče podržavajući način na koji pričaju (o) sebi te da kroz male jednostavne svakodnevne korake povećaju kvalitetu svog života. Koautorica je inovativnog #brinemosebi365 kalendara koji integrira funkcionalnost zidnog kalendara s edukativno-motivacijskom digitalnom platformom.

Cilj radionice je osnažiti sudionice da svoj posao promatraju iz nove perspektive te tako lakše uklone mentalne blokade koje ih usporavaju ili sputavaju u poslovnom razvoju. Sudionice će imati priliku promisliti o svojim ključnim uvjerenjima i osvijestiti njihov utjecaj na zadovoljstvo poslom i rezultate koje postižu. Moći će prepoznati uvjerenja koja su odgovorna za njihove mentalne blokade te će u grupnom okruženju, kroz kreativne procese, definirati plan akcije za prevazilaženje tih blokada.

Predavanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na email adresu: gospodarstvo@porec.hr do ponedjeljka 9. listopada do 9.00 sati.

-Navedeno predavanje je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, poručuju iz Grada Poreča.

poreč centar veliko parkiralište

POREČ: Pojedine ulice i parkirališta zatvoreni zbog bike utrke Istria300

Foto Srednja škola MAte Balote Poreč

POREČ: Prof. Anči Ritossa Blažević među 505 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja