in

POREČ: Na Sajmu karijera fakulteti iz Hrvatske i Slovenije, poslodavci i agencije za studiranje u inozemstvu

Ilustracija - Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč

Prvi „Sajam karijera“, jednodnevna manifestacija namijenjena maturantima i općenito učenicima srednjih škola, održat će se u sportskoj dvorani Žatika sutra, 8. studenog 2022. godine od 11 do 17 sati. Organizatori su Grad Poreč, Klub za mlade Poreč, Srednja škola Mate Balote Poreč i Turističko ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč.

Sajam karijera u Poreču
Sajam karijera u Poreču

Zainteresiranima će se kroz ispunjen jednodnevni program predstaviti fakulteti iz Zagreba, Rijeke, Pule, Slovenije, kao i agencije za studiranje u inozemstvu te poslodavci i resorne javne ustanove. Detaljan popis izlagača možete pročitati OVDJE, a raspored aktivnosti po dvoranama OVDJE.

 Ideja o organizaciji ovakve manifestacije nastala je kao odgovor na provedeno istraživanje o potrebama, problemima i interesima porečkih mladih, nastalo prilikom izrade strateškog dokumenta „Lokalnog programa za mlade Grada Poreča-Parenzo za razdoblje 2022.-2026.“ u okviru kojeg su učenici srednjih škola posebno istaknuli potrebu dobivanja potpunih informacija na jednom mjestu o mogućnostima nastavka školovanja i odabira zanimanja.

Sajam se otvara u 11 i ostaje otvoren do 17 sati, a ulaz je za sve besplatan.

Foto TZ Poreč - dvorana Žatika
Foto TZ Poreč – dvorana Žatika

Dodatni materijali

Foto Grad Poreč

Porečki Mjesec poduzetništva okupio sve generacije

lisice mup policija

POREČ: Uhićen pijani vozač u Špadićima. Nije imao ni dozvolu ni osobnu