in

POREČ: Objavljen poziv za pomoćnike u nastavi u osnovnim školama

Foto Grad Poreč

Porečke osnovne škole – OŠ Finida i OŠ Poreč i ove će godine imati pomoćnike u nastavi za neposredan rad s učenicima s teškoćama u razvoju. Sredstva za njihovo financiranje Grad Poreč će kao nositelj, u suradnji s Gradom Rovinjom, kao partnerom, prijaviti u sklopu projekta „PUNa torba zajedništva I“ – Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama“, faza VI., iz Europskog socijalnog fonda.

Kako bi se na vrijeme prikupile prijave kandidata i provela edukacija, Grad Poreč kao nositelj projekta raspisuje javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju. Broj traženih osoba je 46, a mjesta rada su Poreč (Osnovna škola Poreč i Osnovna škola Finida), te Rovinj (OŠ Jurja Dobrile, OŠ Vladimira Nazora i TOŠ Bernarda Benussija)
Osnovna je zadaća pomoćnika u nastavi pružati neposrednu potporu učeniku s teškoćama u razvoju tijekom odgojno-obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, potporu u svakidašnjim nastavnim, izvannastavnim i izvan učioničkim aktivnostima.

Kandidati zainteresirani za posao pomoćnika u nastavi mogu poslati prijavu do zaključno 28. kolovoza 2023. (objedinjeni službeni poziv na linku https://www.porec.hr/prva.aspx?stranica=99139&j=CRO , objavio je Grad Poreč.

 
S kandidatom/kandidatkinjom izabranom za pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju sklopit će se pisani ugovor o radu u trajanju od rujna 2023. godine do lipnja 2024. godine.
Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz Javnog poziva podnose se sukladno javnim pozivima škola te osobnom dostavom na adresu škola. – na linkovima:

Osnovna škola Poreč  – http://os-porec.skole.hr/
Osnovna škola Finida Poreč http://os-finida-porec.skole.hr/

Osnovna škola „Jurja Dobrile“ Rovinj  http://os-jdobrile-rovinj.skole.hr/
Osnovna škola „Vladimira Nazora“ Rovinj / Scuola elementare „Vladimir Nazor“ Rovigno http://os-vnazora-rovinj.skole.hr/
Talijanska osnovna škola -Scuola elementare italiana „Bernardo Benussi“ Rovinj-Rovigno https://sei-bbenussi.hr/web/

NE DIRAJ FOTKU

Kreće toplinski val. Temperature idu prema 40°C, civilna zaštita izdala upozorenje

komarac

Tretmani suzbijanja komaraca špricanjem u Poreču i okolnim naseljima