in

POREČ: Predavanje o digitalnom marketingu za poduzetnike

U utorak 16.2.2020. u 18 sati u foajeu Pučkog otvorenog učilišta Poreč održat će se interaktivno predavanje Digitalni marketing za suvremene poduzetnike. Predavanje je namijenjeno poduzetnicima početnicima i onima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, zaposlenicima, no i svima drugima koji žele proširiti svoje znanje digitalnog marketinga.

Kroz interaktivno predavanje će se provlačiti praktični primjeri kroz koje se na iskustveni način spoznaju alati, kanali i strategije digitalnog marketinga.

Sudionici interaktivnog predavanja će saznati više o tome:

  • što je SEO
  • što je SEM
  • koji su alati i kanali digitalnog marketinga
  • kako najbolje iskoristiti društvene mreže
  • kako stvoriti sadržaj
  • koju strategiju digitalnog marketinga iskoristiti
  • kako izraditi i optimizirati kampanje

Kroz ovo će se interaktivno predavanje dobiti teorijsko znanje iz digitalnog marketinga, alate i kanale za rad, kao i vještine s kojima se može unaprijediti poslovanje i privući nove klijente.

O predavaču:

Lejla Rizvanović je mag.oec. po struci, a u naravi Client Success Manager-ica iz agencije za digitalni marketing iDigital. Svoju karijeru započela je u financijama, na poziciji zamjenice direktora u poduzeću za factoring i osiguranje, no već nakon nekoliko godina uviđa da u marketinškim vodama „bolje pliva“. Iako je svoju karijeru usmjerila u digitalni marketing gotovo slučajno iza sebe ima više od 10 godina iskustva, a budžet za oglašavanje kojim upravlja premašuje 2 mil € godišnje i to uglavnom za Google, Facebook i Instagram oglasne kampanje. Posljednje tri godine osmišljava i provodi online i offline edukacijske programe i radionice iz područja digitalnog marketinga i brendinga.

Zbog ograničenog broja polaznika, potrebna je prethodna online prijava putem poveznice: https://forms.gle/YxRBVEUYJ77a4VoR8

Za više informacija javite nam se putem e-maila obrazovanje@poup.hr ili na broj telefona 052 887 216.

Hrvatska najtraženija destinacija Austrijanaca u 2021.

PULA: Policija pronašla 2 osobe koje su pretukle 69-godišnjaka