in

POREČ: TUŠ A. Štifanića opet uvodi online nastavu

TUŠ Antona Štifanića Poreč prelazi na online nastavu od 7.12.2020.godine.

Zbog naglog pogoršanja epidemiološke situacije u TUŠ Antona Štifanića Poreč, te prema preporuci epidemiologa škola će organizirati nastavu od ponedjeljka, 7. proinca, pa do kraja polugodišta (23.12.2020.god.) prema modelu C odnosno na daljinu (online).

Nastava će se odvijati prema postojećem rasporedu sati u realnom vremenu putem digitalne platforme Zoom. Praktične vježbe kuharstva i ugostiteljskog posluživanja organizirat će se također online. Učenici s pomoćnicima u nastavi pratit će nastavu online iz škole, svatko sa svojim asistentom u odvojenim učionicama.

Razrednici su već obavijestili roditelje čija djeca moraju u samoizolaciju. Molimo učenike da se prema naputku epidemiologa jave čim prije obiteljskom liječniku.

-Ljubazno molimo učenike da poštuju mjeru samoizolacije, da se pridržavaju svih preporučenih epidemioloških mjera, te da budu odgovorni prema sebi i drugima. Ukoliko roditelji ili učenici imaju pitanja ili nejasnoća, mogu slobodno u bilo koje vrijeme kontaktirati ravnateljicu na njezin email objavljen na web stranici škole ili na mobitel koji će im dostaviti razrednici, objavila je ravnateljica škole Tatjana Gulić Pisarević.

Nacionalni stožer: U nedjelju 2.899 novih slučajeva, preminule 72 osobe

Oluja na cijeloj obali, vjetar čupa stabla, kiša natapa Istru