in

Porečko UČILIŠTE otvorilo upise u tečajeve, radionice i programe osposobljavanja

Obrazovna djelatnost Pučkog otvorenog učilišta Poreč obavijestio je da započinju upisi na verificirane tečajeve stranih jezika, programe osposobljavanja i kreativne radionice. Nastava započinje 30. rujna.

Želite li učiti strani jezik prema europskom referentnom okviru za jezike i svoje znanje upisati u e-radnu knjižicu? U Pučkom otvorenom učilištu Poreč pohađati se može nastava engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika dvaput tjedno u popodnevnim satima, uz iskusne stručne stalne predavače. Nastava se odvija prema provjerenim metodama poučavanja, u suvremeno opremljenim učionicama i uz kvalitetnu organizaciju. Programi su odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Osim jezičnih tečajeva, upisujemo polaznike i u program osposobljavanja za računovodstveno – knjigovodstvenog referenta. U 120 nastavnih sati, pohađajući stručno-teorijsku nastavu, polaznici će usvajati znanja za evidentiranje poslovnih događaja i vođenja poslovnih knjiga u računalnom programu Synesis.

Za djecu koja vole pjevati, plesati, crtati i rasti uz glazbu u tijeku su i upisi u glazbeni vrtić za predškolarce i pripremni glazbeni razred za djecu koja pohađaju prvi i drugi razred osnovne škole.

Informacije i prijave na broj telefona 887-216, putem e-maila obrazovanje@poup.hr i na web stranicama Učilišta www.poup.hr.

I FUNTANA je dio velikog natjecanja u lovu na TUNU “TunIstra – Offshore World Challenge”

Porečki rukometaši svladali Nizozemce i k njima putuju s čak 6 golova prednosti!